Transferpapper för alla ändamål

Transferpapperfrån The Magic Touch är professionellt producerade i Tyskland. Det distribueras sedan till samtliga TMT avdelningar runt om i världen. Transferpapper utvecklas ständigt och The Magic Touch strävar ständigt efter att utveckla nya typer av transferpapper och samtidigt förbättra de befintliga versionerna av transferpapper. Transferpapper har de sista åren klivit upp som en av de mest stabila och mest använda trycktekniker världen över. Transferpapper har utvecklats dramatiskt de senaste åren och det är inte möjligt att jämföra med hobbypapper, som man kunde skriva ut hemma och trycka på med ett strykjärn. Uppfattningen om transferpapper som ett tjockt plåster som varken är vacker eller bekväm att bära är gammaldags och kan sägas vara en ren myt. Liksom alla andra produkter så det är viktigt att skilja mellan produkter avsedda för privatpersoner för hobbybruk och produkter avsedda för yrkesmässig användning. The Magic Touch levererar professionell transferpapper till produktion av en mängd olika produkter. Våra transferpapper är toner baserade och avsedd för laserskrivare. Inkjet kan inte användas med transferpapper då bläcket inte kommer att fastna på transferpappret som är gjord för att ta emot toner från en laserskrivare.

Vad tål en produkt tryckt med transferpapper?

En transfertryck sitter mycket bra, du måste förstöra produkten innan du får bort trycket. När det kommer till tvätt är transferpappret från The Magic Touch noggrant testade internationellt och har utvecklats i över 20 år. Grundläggande principer när det kommer till tvätt är som allt annat, följ tvättinstruktionerna . Om man är bra på att informera sina kunder om detta, blir detaldrig några problem. Transferpappret lossar inte frånplaggen eller produkterna de är tryckta på. Om detta händer så är det något som har gått fel i produktionen,eller tillämpats med fel teknik. Ring oss om du undrar vilken teknik du ska använda. Transferpappper löser sig gradvis i tvätten, men oftast har plaggen tvättas i bitar innan trycket påverkas.

Vad kan transferpapper används till?

Transferpapper har den unika egenskapen att den kan användas till nästan vad som helst. Det finns mycket få begränsningar för vad du kan trycka. Det viktiga är att välja rätt typ av transferpapper till rätt produkt. Nedan kommer vi att gå igenom de viktigaste grupperna av transferpapper och vad det används för. De flesta transfertyper finns i olika versioner och format. Berätta vad du trycker på och vi hjälper dig att välja rätt typ. Vi lagerför de mest populära formaten i Norge. Letar du efter specialformat kan detta specialbeställas. Här är en kort översikt över vår transferpapper.

Fördelarna med Transferpapper

et finns många fördelar med transfertryck jämfört med andra tekniker, en av de viktigaste är den detaljnivå som du får med transfertryck. Toner trycks direkt på transferpappret och det är ingen skillnad om det finns miljontals färger eller om det är en färg. Transfertryck är mycket snabb att ställa upp. Ladda upp en fil och tryck på skriv ut. Det är inte en lång och komplicerad process att sätta upp det mest bara att skriva ut. Är filen från en kund riktigt dåligt så har du samma utmaningar här som med alla andra tryck. Det är inget kladd eller underhåll. En laserskrivaren kan vara stå i veckor utan att användas. Slå på skrivaren och du är på gång igen. Inget bläck som blir igensatt eller något som regelbundet bör användas för att inte gå sönder.

 

klicka här för att besöka vår skandinaviska webbutik

TRANSFERPAPPER TILL TEXTILIER

WOW Transferpapper

WoW transferpapper är det mest avancerade transferpapper vi har. WoW transferpapper passar till alla typer av textilier. Du kan trycka i alla regnbågens färger, samt kombinerabilder, övergångar, illustrationer och texter påsamma tryck. WoW är i sitt esse när du har fria former i motivet. WoW transferpapper har den unika egenskapen att den kan tryckas direkt på mörka tyger med vitt. Med andra ord, trycker du bara där du vill att det ska tryckas. Vi har kommit till version 7.8 av denna typ av transferpapper. WoW 7.8 är skräddarsydd för att användas med laserskrivaren OKI Pro7411WT med vit toner. Tidigare versioner av WoW är också tillgänglig för CMYK laserskrivare, men detta är en mycket mer tidskrävande och komplicerad teknik. WoW 7.8 transferpapper är ultra tunt och kombination med ett luftigt motiv blir det en helt fantastiskt imponerande slutresultat. WOW kan användas på mycket annat än kläder, med den låga överföringstemperaturen på 110 grader, kan du använda detta tryck på ett antal andra tyger utan att skada det du pressar på. Pressa vimplar, banderoller, kuddar, lakan, näsdukar, paraplyer, träningskläder, fotbollströjor och mer. WOW transferpapper sitter lika bra på 100% polyester som 100% bomull och alla andra blandningar däremellan.

WOW 7.8 kommer också i XL storlek. XL är speciellt utformad för våra A4 laserskrivare. XL är lika långt som ett A3-ark, men är smalare så att man kan använda en A4-skrivare. Detta gör det möjligt att dekorera hela ansiktet på en T-shirt i samma tryck. Priset för XL papper är också mycket mer gynnsam än A3. Storleken på WoW 7.8 XL är 220 × 420cm.

Transferpapper WOW

TTC Transferpapper

TTC är ett av våra mest populära transferpapper. En del av orsaken till detta är attTTC är ett billigt transferpapper som bara tar 10 sekunder att värma på,och resultatet är helt fantastisk. Du kan skriva ut i färg eller i enstaka färger det är upp till dig. TTC är särskilt utformade för vita och ljusa tyger. Med det menar vi också pastellfärger. När tyget är för mörk så kommer färgen att tränga igenom den transparenta filmen och trycket blir inte lika bra. Då ska du välja ett transferpapper som är avsedda för mörka tyger. Ska du trycka pågrova tyger som miljökassar säckväv, Piké tröjoroch liknande så rekommenderar vi att du använder TTC+. TTC+ Transferpapperär en variant av TTC som är något tjockare och är avsedd för tyger med en betydligt grövre yta. Du kan också trycka på musmattor, förkläden, örngott, lakan och andra ljusa saker med TTC

Transferpapper TTC

OBM Transferpapper

 

OBM transferpapper är tillsammans med WOW till förmörka tyger. Den största skillnaden med OBM jämfört med WOW är att WOWkan fås frilagd utan att konturskäras. OBM skrivs direkt på en tunn vit transferfilm. OBM är lämpad att konturskära i plotter. Eller kan lätt skäras med en giljotin eller en pappersskärare. Tekniken har utvecklats mycket under åren och OBM transferpapper är mycket tunnare än print & cut, eller andra former av folie. Motive luft i det så det är bäst att använda WOW transferpapperpapper, men vissa motiv är naturligt utformad som ett märke eller klistermärke och då kan det vara lika lätt att använda OBM istället. OBM är också en enstegs process med endast en papper så det är också mer ekonomiskt att använda. Har du märken som du trycker ofta i många olika tyger så det är lätt att använda OBM och göra upp en liten upplaga av detta i förväg så det går snabbt att trycka det när uppdraget anländer.

Transferpapper OBM

TRANSFERPAPPER FÖR HÅRDA YTOR

CPM Transferpapper

Denna transferpapper är ett universell papper för hårda ytor. CPM transferpapper användas på alla typer av material utom textilier. Du kan använda CPM transferpapper på papper, kartong, plast, aluminium, trä, metall, läder, glas, akryl, keramik och mycket mer. mobilskal,tabletfodral. Inbindngsböcker och andra fotoböcker är populär varor nuförtiden med goda marginaler och goda vinstmöjligheter. Med laserskrivaren OKI C711WT med vit toner så kan du också trycka på mörka ytor i en enda process. Så länge du får in trycket i värmepressen är CPM-lösning. Det finns många användningsområden för dessa transferpapper. Det är också mycket flexibel i fråga om temperatur, tryck och längd. Så här kan du experimentera med olika tekniker tills du hittar den teknik som fungerar bäst för dig.

Transferpapper CPM

DCT Transferpapper

Har du problem med att få produkten in i värmepressen, vill du att trycka något på en vägg eller ett annat föremål. Vill du trycka på ett ljus eller en annan produkt som du vet kommer att smälta i värmenpressen? DCT transferpapper är då lösningen. DCT kan användas på hårda, släta ytor. DCT transferpapper överförs med vatten så att du inte ens behöver en värmepress. Skriv ut önskad design på ettvitt eller transparent dekalfilm. DCT kommer främst i två varianter DCT vitt och DCT klar. Lägg motivet i ett litet vattenbad och vänta på att filmen ska lossna från bakgrundsarket. Du kan sedan fästa det tryckta motivet på den önskade produkten eller objektet. Var försiktig så du inte får luftbubblor då detta inte är särskilt vackert när filmen har torkat. Det finns väldigt många som använder DCT för att dekorera ljus, glas, vinflaskor och liknande. DCT transferpapper används ofta för att visa kunden ett exempel på hur en färdig produkt kommer att se ut, för att spara massor av pengar för att starta annan utrustning för att skapa ett kund exempel.

Transferpapper DCT

ANDRA TYPER AV TRANSFERPAPPER

Tillfällig Tattoo – Transferpapper

Med detta transferpapper så att du kan skapa dina egna tatueringar. Fantastiskt kul för födelsedagar, skolevenemang och andra festligheter. Det fungerar mycket enkelt genom att skriva ut de mönster du önskar på en laserskrivare och lägga transferpapper över. Klipp ut motiven ta på vatten. Motivet kommer att lämnas kvar på huden när det har gått några sekunder.

Transferpapper Tattoo
klicka här för att besöka vår skandinaviska webbutik

Kontakta themagictouch

Vi hjälper dig

– Demonstration
– Installation
– Träning
– Support
– Frågor
– Beställning

Kontakta Oss

TheMagicTouch Sverige
Tel: +47 32 16 16 20
mail@themagictouch.se

Du kan också skicka ett meddelande till oss i kontaktformuläret

Följ oss på

  Firma/Namn (*)

  Telefon (*)

  E-post (*)

  Ämne

  Meddelande

  Anti-Spam