123 Flex Folie

Marknad billigaste och snabbaste folie för textilier

PREMIUM FLEX FOLIE PÅ 1-2-3

123 Flex folie är The Magic Touch rekommenderad folien till alla typer av tyger. 123 Flex folie är helt perfekt för sport, fritid och arbetskläder. Flex folien känns lätt och mjuk. Folien finns i många olika färger och effekter. Folien är lätt att applicera och har en genomskinlig bärare så det är enkelt att se var man ska placera folien när man trycker. Folien fastnar inte i tyget innan man trycker med värmepressen så den är lätt och flytta runt . 123 Flex Folie från The Magic Touch har god hållbarhet. Folien är tvättbar upp till 60C.

123 Flex är en folie som är till för att trycka på textilier. Du kan använda allt från bilder, siffror, text eller logotyper i ett vektorbaserat program som Illustrator eller Magicut. Programvaran skickar sedan informationen till en cutter / plotter. En cutter är en maskin som har en kniv fäst vid den i stället för ett skrivarhuvud. Denna kniv skär sedan ut vad du vill spegelvänt i folie. Kniven skär bara i ytan av filmen och inte genom bäraren som folie är fäst i. När folien är utskuren ska överskottet bort från folien runt motivet, detta kallas att rensa. När du har rensat bort det som inte ska tryckas så är du redo att trycka.

 

klicka här för att besöka vår skandinaviska webbutik

 

Så gör du

 • Lägg folien i plottern och skär ut önskad motiv
 • Plocka bort folien som inte kommer att användas
 • Sätt värmpressen till 160 grader, 3 sekunder och medeltryck
 • Lägg folien på tyget och tryck i 3 sekunder
 • Riv av folien när den är varm

Folien finns i 25m rullar som standard. Det är möjligt att beställa 5 och 15 meter i önskad färg också, en skär avgiftertillkommer..

Se Video

klicka här för att besöka vår skandinaviska webbutik

Kontakta themagictouch

Vi hjälper dig

– Demonstration
– Installation
– Träning
– Support
– Frågor
– Beställning

Kontakta Oss

TheMagicTouch Sverige
Tel: +47 32 16 16 20
mail@themagictouch.se

Du kan också skicka ett meddelande till oss i kontaktformuläret

Följ oss på

  Firma/Namn (*)

  Telefon (*)

  E-post (*)

  Ämne

  Meddelande

  Anti-Spam